New Dacia Duster

Мицубиши Лансер ескортира Роджър Санчес

Дек 03, 2007
Мицубиши Лансер ескортира Роджър Санчес

Мицубиши Лансер ескортира Роджър Санчес

Реклама Opel Stock


Роджър Санчес – музикантът удостоен с куп престижни награди и провъзгласен за най-добър хаус DJ зарадва българските си фенове в клуб Ялта на 28 ноември. Звездата има зад гърба си съвместни продукции с музиканти от ранга на Мадона и негови изяви могат да си позволят само най-известните клубове в света. Роджър Санчес е истинско събитие в клубния живот у нас, за което участие хонорарът му възлиза на сумата от 45 хил. долара. Партито в Ялта събра 1300 почитатели на хаус музиката.

Робърт Санчес избра новия Мицубиши Лансер за гардиращ автомобил на своя ескорт. Този факт беше продиктуван от безспорните качества на модела - пъргавина и бърза реакция при смяна на посоката на движение, без това да оказва влияние на сигурността на автомобила. Акулоподобната предница на Лансера и неговото агресивно излъчване осигуриха безпроблемното придвижване на звездата из столичния трафик.

Преди партито DJ Санчес направи тур из столичните клубове с Мицубиши Лансер. Музикантът остана впечатлен от саунд дизайна на Рокфорд Копрпорейшин – творците на звука в Мицубиши Мотърс. Санчес чу някои от собствените си парчета в автомобила и коментира, че саунда е по-добър от този в повечето клубове, които е посещавал. Звуковата система осигурява аудио качество от високо ниво посредством 9 високоговорителя и 8-канален усилвател, който извежда 650W мощност без изкривяване. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини BG Авто BMW Ferrari Lamborghini Maserati Mercedes-Benz Porsche

Спортните автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас от Банско до Солун този уикенд

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли BG Авто Subaru

Subaru Crosstrek : В името на доброто старо време (Видео)

Апр 23, 2024